Blog Amy 1: De eerste 2 weken van mijn voedingsplan!

Hey allemaal,

Ik ben op dit moment precies twee weken bezig met het programma van Nederland Slank en het afvallen gaat mij tot dus ver nog goed af!

Ik ben Amy, 23 jaar en ik ben een student op de Hogeschool Rotterdam en studeer Communicatie. Waarom ik dit schrijf? Ja, bij mijn studie is het allemaal begonnen. Ik loop stage bij Nederland Slank en ben hierdoor zelf ook het plan gaan volgen. Wekelijks zal ik een blog bijhouden over mijn afslank tijd met het programma van Nederland Slank.

Ik volg samen mijn klasgenoot, vriendin maar ook collega bij Nederland Slank het Nederland Slank programma. Doordat we dit samen doen en met hulp van Liesbeth, gaat het tot nu toe erg goed en ben ik erg trots op mijn resultaat.

Ik woon sinds begin september op kamers in Rotterdam. Op mijn kamer had ik geen weegschaal en had mezelf al een tijdje niet meer gewogen, wat ik toen ik bij mijn ouders woonde wel dagelijks deed. Eigenlijk merkte ik aan mijn broeken al dat ze iets strakker zaten dan voorheen.

Toen ik eenmaal van plan was om het Nederland Slank programma te gaan volgen, moest ik eraan geloven. En moest ik op de weegschaal gaan staan. Helaas zag ik al snel wat ik eigenlijk liever niet wilde zien, dat ik 7 KG was aangekomen in de tussentijd. Hier schok ik eigenlijk best wel van.

Ik heb mezelf voorgenomen om zo goed mogelijk het Nederland Slank programma te gaan volgen, des te sneller het er weer af is en al mijn kleding weer perfect zit. Ook heb ik met mezelf afgesproken dat als ik eenmaal mijn streefgewicht heb behaald, het niet weer zover laat komen. Ik heb dan ook gelijk maar een weegschaal gekocht voor thuis.

Na een week!

Ook heb ik de afgelopen 2 winters, erg veel last gehad van mijn huid. Ik heb dit ook jaren niet gehad. Ik ben vorig jaar uiteindelijk met de pil gestopt. Ik had het idee dat mijn huid slechter was geworden, sinds ik aan de pil zat. Eenmaal gestopt met de pil, waren de puistjes en slechte huid inderdaad helemaal verdwenen. Toch heb ik er deze winter weer erg veel last van gehad en met name wanneer ik ongesteld moet worden. Ik ben benieuwd of mijn huid zich gaat verbeteren. Op dit moment is er wel al heel veel vooruitgang. :-)

De eerste 2 dagen met de voorbereidingsfase heb ik me wel erg rot gevoeld door het bitterzout. Ik voelde me heel de dag misselijk. Toen ik de volgende ochtend opstond na de voorbereidingsfase en begon aan de tweede fase, heb ik ontzettend genoten van mijn ontbijt van mango en soja yoghurt.

Ik zit nu op de laatste dag van de eerste 2 weken en ik ben 4,8 kg lichter. Ik heb eigenlijk tot nu toe geen moeite gehad met het volgen met het plan. Zo af en toe, vind ik het nog wel lastig dat er 5 uur tussen de maaltijden moet inzitten en dat ik niet gewoon een lekkere zwarte koffie of thee tussendoor kan nemen. En de momenten dat ik leuke dingen doe met vrienden, dat ik niet lekker mee kan eten met hun of een lekker wijntje erbij kan nemen. Maar goed de motivatie is er en ik ga zo nog even lekker door.

Groetjes en tot mijn volgende blog,

Amy

Receptje:

Ik ben gek op Hollandse pot! Zie hier mijn andijvie stampot met kikkererwten in plaats van aardappelen:

Tags: Amy, voeding, Eten, Dieet, killo, Nederland Slank, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT