Sjaan is 30 kilo afgevallen: ik voel me weer sexy!

Geschreven door Melanie Thijm

30 kilo afgevallen

Onlangs plaatste Sjaan Mol op de Nederland Slank-gebruikerssite een succesverhaal waar ze ontzettend veel bijval voor kreeg. In zeven maanden tijd is ze namelijk maar liefst 30 kilo afgevallen. Een dergelijk inspirerend voorbeeld kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan natuurlijk. Vandaar hier te lezen; vers van de 'pers': het verhaal van Sjaan.

Van maat 48 naar maat 38

'Ik heb een jarenlange struggle met mijn gewicht achter de rug. Elk dieet heb ik wel zo'n beetje geprobeerd', zo begint de 45- jarige Sjaan uit Lelystad haar verhaal. 'Noem maar op: het Ziekenhuisdieet, Sonja Bakker, Herbalife, ik heb alles gedaan.  Maar blijvend afvallen lukte me maar niet.

Koekjes en toffees waren mijn grote valkuilen, al walg ik daar nu van. Toen ik bedacht dat snoep toch niet zo goed voor je is, viel ik als een blok voor kaas, pindakaas en nootjes. Ik at door tot er niks meer bij kon. Op mijn zwaarst woog ik 100 kilo bij een lengte van 1 meter 67.'

Van binnen voelde ik me ellendig

'Mensen zagen mij niet eens als zo zwaar. Ik was ook eerder voluptueus. Ik had nog een taille en een een goed decolleté. Maar van binnen voelde ik me ellendig. Mijn benen kreeg ik niet meer over elkaar en schoenen aantrekken was een uitputtingsslag.

De eerste keer dat ik van Nederland Slank hoorde was op het gospelkoor waar ik ook deel van uitmaak. De helft van de dames ging ineens aan de NLS. Ten einde raad besloot ik deze methode ook te gaan gebruiken en het viel me vanaf het begin enorm mee. Zelfs het gevreesde bitterzout ging mij prima af zodra ik door had dat je telkens moet afwisselen met een slokje water. Op die manier lijkt het wel limonade.'

De magnetron de deur uit

'Het is organisatorisch wel even een omslag, want ik was kant en klaar eten gewend. Alles ging bij mij in de magnetron en kwam uit pakjes. Dit kwam vooral omdat ik tijdens mijn werk als kraamverzorgende niet bij klanten in de keuken wilde staan om mijn eigen maaltje klaar te maken. Maar het gaat om vooruit plannen. Bijvoorbeeld ’s avonds een heerlijk verse courgettesoep maken om de volgende dag mee te nemen voor de lunch.

Ik neem nu de tijd om het eten te bereiden, en ook om het op te eten. Aan tafel mét mijn gezin. Ik maak alles vers en die magnetron heb ik gelijk maar helemaal de deur uit gedaan. Zelfs tijdens mijn studiereis naar Amerika heb ik het plan vol kunnen houden. Drie keer per dag eten en proberen nooit meer dan 300 gram voedsel of meer dan één eiwit te nemen. Dan is het best te doen, zelfs in het land van de overeters.'

30 kilo afgevallen: een investering in mijzelf

'Door mijn verleden, waarin ik behoorlijk gepest werd, was ik eigenlijk een stil en verlegen meisje. Dankzij mijn geweldige relatie, de nodige therapie en de Nederland Slank-methode zit ik beter in mijn vel dan ooit tevoren. Maar je moet het wel zelf doen. NLS geeft je de handvatten maar je moet overtuigd zijn van je zelfverbeteringsplan.

Dus heb je een feestje? Sla dan je ontbijt bijvoorbeeld eens over, zodat je in de avond wat (gezonde) snacks kunt nemen. Met die mindset ben ik dus 30 kilo afgevallen. Mensen herkennen mij bijna niet meer. Mijn buurvrouw zei: 'Jeetje Sjaan wat is er met je gebeurd!', en een collega grapte: 'waar is de andere helft gebleven'.

Zelf ben ik blij dat ik geen maagverkleining heb hoeven ondergaan en geen ingevallen bekkie heb gekregen. Ik loop nu gemakkelijk lekker naar de supermarkt en maak daar gezonde keuzes. Wat mij betreft is dit vanaf nu een way of life.'

Wil jij net als Sjaan investeren in jezelf en flink wat kilo’s afvallen? Vraag dan een gratis consult aan!

Tags: Ervaringen cursisten, Nieuwsbrief, Recepten, blog

Liselore Verschuren

Geschreven door:
Liselore Verschuren

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT