7,1 kilo eraf!

Adrienne 1-8-16Deze week ben ik 1 kilo afgevallen. In totaal is er 7,1 kilo af. Op mijn lijstje kan je zien dat er ook veel centimeters af zijn en dat kan ik ook merken, vooral op mijn buik. De mensen om mij heen zien het ook en dat motiveert. Al met al ben ik in twee maanden ruim 7 kilo afgevallen. Niet bepaald een recordtempo, maar het is er wel af! Als je mijn blogs volgt, weet je dat ik wel eens “zondig”. Iedere keer als ik van het dieet ben afgeweken lukte het me om het weer op te pakken en daar ben ik best trots op. Ik ga gestaag verder!

Tags: Ervaringen cursisten, blog

Adrienne

Geschreven door:
Adrienne

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT