Afvallen en gezonder worden met Nederland Slank

Afvallen was nog nooit zo gemakkelijk!

Het verhaal van Els:

Wat ben ik blij dat ik aan het plan van NS begonnen ben. Ik was veel te zwaar en had last van veel lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, hartklachten, buikpijn, opgeblazen gevoel, gewrichtspijn, slecht slapen etc.
Dus ging ik via google opzoek naar iets wat mij kon helpen. Ik wilde geen shakes of een koolhydraatarm dieet, maar op een gezonde manier gewicht verliezen en van mijn klachten afkomen. En dat is mij gelukt omdat ik NS gevonden had wat mij erg aansprak. Vooral omdat aan de hand van je bloeduitslag je plan opgesteld wordt.
In 11 weken was ik 17 kilo kwijt maar ook mijn klachten. Ik voel me fit, kan weer goed lopen (wat voorheen een probleem was) en mijn huid ziet er beter uit. Kortom  ik had dit veel eerder moeten ontdekken.
En dan de complimenten die ik krijg zoals van: "wat zie je er goed uit of je straalt weer" dat is zo ontzettend leuk en geeft de motivatie om door te gaan tot de -25 kilo.
Ook de begeleiding en het intake gesprek zijn superfijn, ze geven goede tips en alles kan gevraagd worden!
Hieronder een foto van mij voor het programma en nadat ik 17 kilo kwijt was!

afvallen met nederland slank Els voor en na haar gewichtsverlies.

Tags: Afvallen, Ervaringen cursisten, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT