Ansjovissalade

Voorbereiding: 0 minuten
Bereiding: 5-10 minuten

Ingrediënten:

  • Ansjovis,
  • Paardenbloemblaadjes en peperoni

Benodigdheden:

  • Scherp mes
  • Snijplank
  • Stevig keukenpapier
  • Schaal

Bereiding:

  1. Was de paardenbloemblaadjes goed en schud het overtollige vocht eraf. Verdeel de blaadjes over een bord.
  2. Snijd de peperoni in dunne ringen en leg ze op de paardenbloemblaadjes.
  3. Dep de ansjovis door en verdeel de vis over de salade.

 

Tip: Gebruik 1 eetlepel appelazijn, olijfolie, zout en peper om op smaak te brengen.

Tags: Recepten

Liesbeth van Duijn

Geschreven door:
Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT