bannerimage

Aubergine met hüttenkäse

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
17 september 2013

Geniet in een mum van tijd van een heerlijke aubergine gevuld met Hüttenkase. Gezond, simpel en snel op tafel. Ontdek het zelf met dit simpele recept.

Voorbereiding: 5 minuten
Bereiding: 15 minuten

  • Benodigdheden:
    Aubergine, in plakken gesneden
  • Tomaat, in plakken
  •  
  • Hüttenkäse
  • Basilicum, handje vol
  • Zout en peper naar smaak

Aubergine

Aubergine Hüttenkäse recept

Bestrooi de plakjes aubergine met zout en peper en bak of grill ze in een hete pan.
Bak de eerste zijde tot het bruin wordt, ongeveer 5 minuten. Draai de aubergine plakjes om en bak deze kant ook. Haal de aubergine plakjes uit de pan, en begin met het stapelen. Eerst aubergine, tomaat, hüttenkäse, basilicum, enzovoorts.

Serveer warm of koud.

Ontdek meer eenvoudige recepten!