Bevroren yoghurt met mango

Voorbereiding: 2 minuten
Bereiding: 5-10 minuten

Ingrediënten:

  • Yoghurt
  • Kaneelpoeder
  • Gemalen (ster)anijspoeder
  • Mango

Benodigdheden:

  • Diepvries,
  • Ijsblokjesvorm,
  • Blender (met crushed ice-functie)
  • Staafmixer

Voorbereiding:
Verdeel de yoghurt over de ijsblokjesvorm en laat de yoghurt bevriezen.

Bereiding:

  1. Doe de yoghurtblokjes in de blender en laat het draaien tot de  yoghurtblokjes vermalen zijn.
  2. Schep het yoghurtijs in een schaaltje.
  3. Schil de mango, snijd hem in blokjes en pureer hem fijn.
  4. Schenk de mangopuree over het yoghurtijs.

Variatietip:
Vervang de mango door ander fruit. Je kunt het fruit ook heel laten of grof snijden.

Tags: Recepten

Liesbeth van Duijn

Geschreven door:
Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT