Blog 2 Amy: Al iets meer dan 3 weken bezig!

Hoi allemaal,

Ik ben weer een week verder met het volgen van mijn persoonlijke voedingsplan, tijd voor een update dus.

Ik ben op dit moment iets meer dan drie weken bezig en het begint eigenlijk voor mijn gevoel al heel normaal te worden. Aan het begin had ik er nog wel moeite mee om “nee” te zeggen tegen een drankje, ik deed altijd wel een biertje of wijntje mee, als ik ging borrelen of stappen met vrienden. Nu bestel ik gewoon een watertje.

Tegenwoordig vind ik boodschappen ook makkelijker om te doen, ik loop niet zomaar zonder boodschappenlijstje de winkel meer in. Super handig. Zo loop ik minder lang in de Albert Heijn en neem ik ook geen verkeerde dingen mee.

Het eten op mijn lijst vind ik best lekker en kan hiermee goed variëren. Ik kijk elke avond wel uit naar de volgende ochtend. Het ontbijt vind ik toch wel de lekkerste maaltijd van de dag. Mijn lunch is trouwens ook niet verkeerd.

Ik heb als avondeten op mijn lijst 1x paddenstoelen, 1x tofu en 1x peulvruchten. Paddenstoelen zullen nooit mijn favoriet worden denk ik, ik vind de smaak eigenlijk niet heel lekker en heb het al op meerdere manieren proberen te bereiden. Toch blijft het lastig! Ik heb wel een keer een hele simpele paddenstoelen soep gemaakt en die vond ik wel lekker.

Receptje Paddenstoelen Soep: Paddenstoelen in de blender met een beetje bouillon, en een beetje currypoeder. Heel simpel dus en best smakelijk (vond ik);-)

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben ik ongeveer rond de 6,5 kg afgevallen en moet ik nog 0,8 kg tot ik mijn oude gewicht weer terug heb. Het gewicht wat ik jaren heb gewogen. Wanneer ik dit heb bereikt vind ik eigenlijk dat het afvallen pas echt kan beginnen. Kan niet wachten!

Mijn huid is aanzienlijk beter dan het hiervoor was. Ik heb bijna geen puistjes meer. Vooral op mijn kin had ik altijd erg veel puistjes, vooral als ik ongesteld werd. Wel heb ik nog steeds een beetje een onzuivere huid, op mijn rechter wang.

Ik voel me verder erg goed en pas mijn oude bloesjes weer, wel heb ik al een aantal dagen hele erge last van mijn onderbuik. Normaal gesproken heb ik een perfecte menstruatiecyclus. Op dit moment niet! Dit ga ik dus even aankijken.

Ik heb aankomend weekend veel leuke uitjes staan. Ik ga bijvoorbeeld 2 dagen naar mijn opa en oma in Limburg. Ik heb mijn oma al geappt dat ik dit voedingsplan volg, waarop zij reageerde: “Geef maar door wat je nodig hebt, dan kunnen we samen koken”. Hartstikke leuk en gezellig dus.

Ik ben dus in drie weken tijd bijna 7 kg lichter, waar ik super trots op ben en waardoor ik het deels ook nog steeds zo goed volhoud.

Tot volgende week!

Groetjes,

Amy

 

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, Ervaringen cursisten

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT