Ik ben wat centimeters & Kg's kwijt en ga ze ook niet meer terug zoeken.

Ik volg het programma van Nederland slank nu een aantal  weken.

Het is niet altijd even makkelijk geweest maar het gaat nu heel goed. Het grootste verschil wat ik merk vergeleken met eerdere afvalpogingen dat ik flink wat centimeters verlies. Waar ik heel blij mee ben want dit betekent dat ik veel buikje verlies.  Ik heb in de loop der jaren veel verschillende kledingmaten in mijn kledingkast verzameld omdat ik veel te maken heb gehad met gewichtsschommeligen. Ik heb een grote zak in mijn walk-in-closet staan en elke keer als een kledingstuk te groot is gooi ik deze erin. En dat voelt echt goed!

Ik ben nu 10 KG kwijt en 16 cm'er

 

Tags: Ervaringen diëtisten

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT