Denise: week 1&2 in het programma bij Nederland Slank en het effect op mijn Narcolepsie

Op 28 februari 2017 ben ik gestart met mijn persoonlijke voedingsplan. De eerste 2 dagen (de voorbereidingsfase) waren geen pretje. Op 2 maart ben ik begonnen met de 2e fase van mijn persoonlijke voedingsplan. Ik was enorm blij dat ik weer ‘normaal’ mocht eten. De eerste week verliep erg soepel en ik merkte al dat ik beter sliep. Ik gebruik medicijnen om een betere nachtrust te krijgen. Zonder zou ik geen oog dicht doen. Na de 2e week heb ik in overleg met de neuroloog afgesproken dat mijn dosis voor in de nacht naar beneden mag. Waar ik heel blij mee ben, want ik gebruik het liefst zo min mogelijk medicijnen.
Overdag ervaar ik meer energie dan normaal. Ik heb minder last van slaapaanvallen. Na de eerste week was ik 2,5 kg kwijt, na 14 dagen -5 kg. Waar ik enorm blij mee ben.

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, Afvallen, Ervaringen cursisten, Voeding & gezondheid, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT