DinaSlank-Absence makes the heart grow stronger...

IMG_5058...and the body go thinner

Week 29 dag 203

 

Het is al een tijd geleden dat ik heb geschreven maar dat wil niet zeggen dat het niet goed is gegaan. Integendeel! Afgezien van wat kleine hindernissen loopt het heel goed.

Ik zal de hindernissen wel even uitleggen. Zoals mijn volgers wel zullen weten ben ik een echte zoetekauw. Af en toe heb ik daarom nog wel de behoefte om iets zoets te proeven in mijn mond. Fruit is dan helaas niet genoeg voor mij. Maar omdat ik weiger echt te snoepen ben ik het gaan proberen met kauwgom. Dit bleek achteraf dus net zo stom te zijn als drop, chocola, taart en al dat soort dingen. Ergens wist ik wel dat het niet zo slim was maar als je iets echt heel graag wilt dan luister je niet naar dat stemmetje die je waarschuwt het niet te doen;)

De gevreesde kauwgom De gevreesde kauwgom

Deze kauwgom zorgde ervoor dat ik stagneerde, gelukkig kwam ik niet aan omdat ik voor de rest netjes mijn patroon bleef volgen. En na weer een gesprek te hebben gevoerd met mijn coach Pantea heb ik mezelf weer kunnen herpakken. Ik heb de kauwgom weer uit mijn patroon verbannen en merkte na een dag of 2 dat het gewicht weer de goede kant opging!

Nu dat ik bij de laatste 10 tot 15 kilo's ben aangekomen heb ik wel het idee dat het een stuk langzamer gaat dan ik in het begin gewend was. Op dit moment weeg ik mijn voedsel niet meer omdat ik het gevoel heb dat ik ondertussen wel weet hoeveel ik kan hebben, maar wellicht zou ik het toch weer iets strakker moeten gaan trekken zodat ik de kilo's er weer af zie vliegen. We kijken het nog even aan en mocht het echt te lang gaan duren dan gaan we weer netjes wegen.

Dit gezegd hebbende... binnenkort mag ik mezelf gaan rekenen tot de veertigers. 7 april ben ik jarig en dit ga ik vieren ook, dit betekent dat ik die dag alles ga doen wat Nederland Slank verboden heeft! Heb ik wel verdiend toch???? hihi.

IMG_5069 IMG_5059

Tags: Ervaringen cursisten

admin

Geschreven door:
admin

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT