DinaSlank - Time Flies

Week 17, Dag 118.

 

Het is niet te geloven hoe snel de tijd voorbij vliegt. Er is de laatste tijd weer zoveel gebeurd dat het met niet gelukt is eerder te bloggen.

Nu moet ik ook zeggen dat het met mijn programma best gladjes verloopt en er niet bijzonder veel te melden is qua voeding. Vandaar even in vogelvlucht een aantal highlights.

 

Op 6 december was ik op een verjaardag in Amsterdam. De vriend van mijn nicht was jarig. Omdat ik wist dat het een lange dag zou worden heb ik mijn eigen spullen meegenomen zodat ik het daar kon koken. Tot mijn verrassing was er op de verjaardag een Chef-kok aanwezig. Ik zou mezelf niet zijn als ik niet van deze gelegenheid zou profiteren, dus ik heb hem aan het werk gezet samen met de jarige.

IMG_4604 De jarige Silfano Atoman & Chef Mohamed Mahraoui van Bocinq restaurant en Mo Gusto catering (www.Mogusto.nl)

Ik kan je vertellen dat ik heerlijk heb zitten smullen...

IMG_4605 IMG_4609

Vorige week ben ik voor het eerst naar Cuba gegaan. Ik was in eerste instantie bang dat ik mijn programma even in de koelkast moest zetten, omdat me werd verteld dat het niet makkelijk is om aan de juiste voeding te komen. Dit was niet helemaal gelogen. Het is het land van de chicharron (varkensvlees). Maar gelukkig ben ik koppig en heb ik het voor elkaar gekregen elke ochtend yoghurt met fruit te eten (de dame van het huis maakte het zelf) en af en toe kon ik ook een omeletje en een kippetje eten ter vervanging van het varkensvlees. Ik ben zelfs van mijn geloof afgestapt en heb qua groente af en toe tomaten gegeten (al moet ik zeggen dat het wel met lange tanden was).

Het resultaat is er dan ook gelukkig naar:

 

IMG_4708

Sinds ik terug ben van Cuba krijg ik steeds vaker last van trek ik zoetigheid maar ik kan mezelf er tot nu toe goed van weerhouden. Ik ga er maar vanuit dat het bij tijd en wijle terug zal komen, maar ik hoop dat ik er mee om kan blijven gaan.

De balans staat op dit moment op 92.9 kilo. dit is een verlies van 22.6 kilo, AND STILL GOING STRONG!*

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, Ervaringen cursisten

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT