Een leven lang

Ik zal het maar meteen vertellen: ik heb gezondigd. En, ik heb ervan genoten. Wat en hoeveel laat ik allemaal maar even in het midden. Het feest duurde in ieder geval langer dan één avond.
De weegschaal geeft 1,5 kilo méér aan. Dat valt me nog mee. “Los vet” is dat, dat is zo weer weg. De centimeters zijn gelukkig hetzelfde gebleven.
Ik heb geen spijt. Het heeft me iets geleerd. Uit de band springen hoort erbij, de draad weer oppakken is een kunst. En dat is gelukt. Ik heb me er al lang bij neer gelegd dat ik dit niet lijnen moet noemen maar een leerproces naar gezond eten en drinken. En het mooie is dat na al die losbandigheid de behoefte om weer gezond te eten helemaal aanwezig is. Gisteren heb ik de draad weer opgepakt en vandaag voel ik me ook weer goed.
Ik ben dan ook goed gestraft. Twee dagen heb ik verschrikkelijke hoofdpijn gehad. Paracetamol, na paracetamol. Mijn buik was zo opgezet; ik leek wel zwanger van een voetbal! Nee, ik heb goed gevoeld wat “slecht” eten met je lichaam doet. Zullen we zien wat zondag de stand is?

Tags: Ervaringen cursisten

Adrienne

Geschreven door:
Adrienne

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT