Een tweede kans

39Jennifer-5418

Terug van weggeweest. Daar ben ik weer na een half jaar. Vorig jaar zomer begonnen, middenin mijn verhuizing en vlak voor de vakantie. Toch in 2 weken ruim 4 kilo kwijtgeraakt. En ik heb het maanden goed gehouden. Gezond eten is niet zo moeilijk voor mij. Ik eet bijna altijd vers, kook bijna elke dag zelf (de keer dat dat niet zo is, is echt op 1 hand te tellen). En ik varieer veel, lust bijna alles en experimenteer graag met nieuwe gezonde producten. Dus daar zit de uitdaging niet. Waar dan wel? ' s avonds snacken, borrelen en ' gezelligheidseten'. Voor mij is lekker eten vanzelfsprekend verbonden met gezelligheid. Wijntje erbij, kaasje, een zoutje en lekker bij de haard kruipen. Je kunt me niet gelukkiger maken. Maar zo zaten de kilo's er toch weer aan :) Het zijn er niet veel, maar ik ga toch weer strak in het regiem. Dus op naar de 66 kilo (nu 71,5 kg) en opletten maar. Het valt me niet mee (HONGER!!!!). Maar ik ga er voor! Dit weekend komt de eerste grote uitdaging: een weekendje weg met vrienden.

Tags: gezelligheidseten, Afvallen, Ervaringen cursisten

Jennifer vd Pol

Geschreven door:
Jennifer vd Pol

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT