Eetstoornis en Nederland Slank

 

 

 

[video width="1920" height="1080" m4v="http://nederlandslank.nl/wp-content/uploads/2016/03/Stukje-Lydia.m4v"][/video]

Lydia:

"Ik ben vanaf mijn eerste herinneringen eetverslaafd. Heb nu na zoveel jaar alles geprobeerd, van hypnotherapie tot gedragstherapie. Niets hielp.
Ik ging na lang twijfelen het programma van Nederland Slank doen, omdat ik gezond af wilde vallen en hopend dat dit mijn eetproblemen zou oplossen. Ik ben zo blij en dankbaar, na 3 maanden ben ik bijna 13 kilo en vele cm’s kwijt, ik voel me prima, maar het meest belangrijke, ik heb geen vreetbuien meer, heb ook geen trek of honger tussendoor! Zelfs met veel eten om me heen, ben ik verlost van de drang om te (over)eten. Ik ervaar eindelijk rust in mijn eten. Ik ben ervan overtuigd dat dit DE oplossing voor mijn problemen is, zowel mijn overgewicht als mijn eetverslaving!
Ik wou dat nlsl jaren eerder op mijn pad was gekomen, maar alles heeft een reden en niets is toeval, daar ben ik van overtuigd!
Ik hoop dat ik hiermee ook andere eetverslaafden kan motiveren deze stap te zetten, het heeft me zoveel gebracht."

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, Hormoonbalans, Dieet & voedingsadvies, Voeding & gezondheid, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT