Eleenka: Mijn verhaal

Het verhaal van Eleenka

'Beste Liesbeth ,

het heeft lang geduurd, ik ben op 5 juli 2017 begonnen, maar het resultaat is geweldig! Ik eet nog maar een kwart van wat ik vroeger at; geen snoep, nooit meer ijsjes of een toetje, geen borden vol borrelhapjes etc.

Ik ben van 86,7 naar 70 kilo bij 1.72, ik blijf afvallen, maar langzaam . Het is een heerlijk gevoel. And…success breeds success . Ik ga nog even door! Ik zit nu voor altijd in een ander eet systeem. Ik heb zelfs 5 maanden geen alcohol gedronken, maar dat doe ik nu wel weer, maar echt met mate!'

Eleenka

Wil jij ook je eigen succes verhaal?

Vraag dan nu een consult aan!

Tags: Succesverhalen Nederland Slank

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT