Fingers crossed

afvallen was nog nooit zo gemakkelijkEerder deze week had ik weer een consult met coach Rachida: ik ben door naar fase 3. Joehoe! De minder strenge fase breekt aan. Spannend want nu komt het erop aan om het gewenste gewicht vast te blijven houden ondanks dat je meer en anders mag eten en mag sjoemelen. Je moet de eventuele reacties van je lichaam dus goed in de gaten houden.

Ik stel de beloofde ‘na-foto’ dus ook nog maar even uit, je weet immers maar nooit. Ik vind de uitbreiding van de persoonlijke voedingsmiddelenlijst overigens wel heel beperkt, dus veel blijer word ik daar niet echt van. Anders is dat met het sjoemelen. Het idee dat dit nu officieel mag, maakt me blij. Gisteren ook maar meteen in praktijk gebracht en een patatje gegeten. Zonder mayonaise, dat dan wel weer. En eigenlijk vond ik het helemaal niet zo lekker. Gek hoe je je op iets kunt verheugen en als je het dan eindelijk hebt blijkt het een grote tegenvaller. Wat ik eigenlijk wel vreemd vind is dat je je lichaam aan grotere porties koolhydraten mag laten wennen. Dit moet dan wel gelijk opgaan met een grotere portie eiwit. Bijvoorbeeld 5 gram koolhydraten extra betekent dat je ook 5 gram eiwit extra moet nemen. Als je dit niet doet zijn hongeraanvallen het resultaat. Nee, dat wil ik niet. Netjes blijven wegen dus.  

Voor wat betreft lichaamsbeweging loop ik ook beetje terug. Nu het slechter weer begint te worden pak ik vaker de auto in plaats van de fiets en merk ik dat ik ’s avonds ook niet meer zoveel animo heb om door de regen naar de sportschool te gaan. Ik ben benieuwd of dat nog een terugslag op m’n gewicht zal hebben.

Kortom: ik dacht dat ik er al was, maar nog niet helemaal dus. Wel bijna 😊.

Tags: blog

Jesse Jager

Geschreven door:
Jesse Jager

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT