Forel met groenten

Ingrediënten:

  • 1 portie forel (of vis naar keuze)
  •  Ui gesnipperd
  • Sap van een ½ limoen
  • Courgette in stukjes
  • Wortel in stukjes
  • Peterselie
  • Zout en peper (naar smaak)
  • (1-2 eetlepels olijfolie)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Neem een groot stuk aluminiumfolie, groot genoeg om de vis en groente erin te stoppen en een pakketje ervan te maken.
  3. Maak de vis schoon (indien nodig) en plaats het op de folie. Besprenkel de vis met (olijfolie) limoensap en zout en peper. Voeg de rest van de ingrediënten ook toe (boven op en naast de vis).
  4. Wikkel alles op in de aluminiumfolie, zodat het goed afgedicht is. Legt het pakketje 30 min in de oven.

Eet smakelijk!

 

Tags: Recepten

Liesbeth van Duijn

Geschreven door:
Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT