Het gaat de goede kant op

De stand deze week is -1,7 kg!* Ik ben heel erg blij, dat kan je je voorstellen. Alle dagen heb ik me strikt aan mijn dieet gehouden op twee uitzonderingen na.
Afgelopen vrijdag was er een feestje op mijn werk: de jaarafsluiting. Na weken drukte is de vakantie aangebroken. En dat werd gevierd met een zalige lunch. Ik heb keuzes gemaakt en niet alles genomen. Alle broodjes brie, gerookte zalm, wraps en quiches heb ik links laten liggen. Ik heb gekozen voor salade (helaas al aangemaakt) en twee glazen witte wijn. Het smaakte zalig.
En afgelopen zaterdag ben ik ’s avonds met een vriendin 5 kilometer gaan wandelen. Het eindpunt was het terras. Nu heb ik geen wijn genomen, maar cola light. Het mag niet volgens het dieet. Volgende keer neem ik spa rood met een schijfje citroen.
Nu is het vakantie. Zes weken het grote niets. Heerlijk relaxen en alle rust om te werken aan een gezond leven!

Tot volgende week

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Tags: Ervaringen cursisten

Adrienne

Geschreven door:
Adrienne

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT