Geen dieet, maar een gezonde leefstijl!

Lorraine van der Stok, geen dieet maar een leefstijlIk ben nu 2 maanden bezig met NLSL en ik voel mij er geweldig bij!

Voor ik hiermee startte heb ik 5 jaar lopen modderen om af te vallen. Ik heb elk dieet geprobeerd en elk dieetboek in mijn kast staan. Ik ben aangekomen doordat ik niet gelukkig was in mijn werk. Ik ben daardoor gaan snaaien en uiteindelijk beland in een burn-out. Ik hoef niet veel af te vallen; 10 kilo, maar voelde mij er niet fijn bij.

Ook had ik last van spastische darm syndroom, ik ging maar 1 keer per week naar de wc en dit ging gepaard met veel darmkrampen. Daarnaast had ik veel last van blaasjes op mijn kin, sliep ik erg slecht, was ik vaak moe en lusteloos en slikte ik al jarenlang antidepressiva.

Ondanks dat ik het de eerste weken erg zwaar vond heb ik toch kunnen volhouden door de begeleiding die je krijgt.

Ik vind het heerlijk dat je weet waar je aan toe bent, wat je kan eten en de voorbereiding is makkelijk en snel.
Ik kan nu iedere dag naar het toilet, mijn huid is enorm opgeknapt, slaap fantastisch en ben begonnen met afbouwen van de medicatie.

Ik voel mij energieker, beter in mijn vel en val daarbij ook nog de kilo’s af die ik kwijt wil raken.

Ook door de besloten facebook-pagina krijg je veel informatie en steun van anderen die dit plan volgen. Ik lees er van alles over en kijk de documentaires en films die aangeraden worden door NLSL en mede plan-volgers. Dit stimuleert enorm.

Geen dieet, maar een leefstijl!

Het is niet zo dat ik niet meer terug val in mijn oude patroon, maar ik weet het plan altijd weer op te pakken en blijf gemotiveerd om hiermee door te gaan aangezien er zoveel voordelen aanzitten.
Ik merk dat suiker en brood voor mij erg verslavend is en heb nog steeds moeite om daarvan af te blijven. Vooral het brood is lastig. Aan suiker heb ik steeds minder behoefte.
Het is dan ook geen dieet, maar een levenswijze. Ik ben niet van plan om ooit weer te gaan eten als voorheen, maar mij zoveel mogelijk te houden aan het plan. Ik ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden dat bij mij past.

geen dieet maar een gezonde leefstijl

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, Ervaringen cursisten, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT