De vakantiekilo's zijn er weer af!

Het gaat goed! Ik val niet in een recordtempo af, maar ik val af. Alle vakantiekilo’s zijn eraf en daar ben ik heel blij mee. Het lukt me om het dieet vol te houden. Ik voel me goed en voel me steeds fitter worden. Ik zie dat mijn kleding leuker staat en zie ook op welke plekken er écht nog wat af moet! Het programma kan ik dromen en het is nu alleen nog dóór….

lijst-adrienne

Tags: Ervaringen cursisten

Adrienne

Geschreven door:
Adrienne

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT