Gewokte oesterzwam met prei en tomaat

Voorbereiding:  10 min.
Bereiding: 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 portie oesterzwammen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Ui, fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • Prei, in dunne schuine ringen
  • Tomaat, in stukjes
  • Zout en peper (naar smaak)

 
Bereidingswijze:

  1. Borstel de oesterzwammen schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier en snijd ze in grove stukken.
  2. Verhit de olijfolie in een wok. Fruit de ui en de knoflook aan en roerbak de oesterzwammen in 5 minuten gaar.
  3. Voeg de prei en de tomaat toe en roerbak nog 5 min. Breng op smaak met zout en peper.

Tags: Recepten

Liesbeth van Duijn

Geschreven door:
Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT