hormonen en gezondheid

Hoi Liesbeth,

Bij deze, zoals beloofd, mijn testimonial.

Ik ben met het programma van Nederland Slank niet alleen al een behoorlijk aantal kilo's afgevallen (ruim 12!), maar ook mijn gezondheid is enorm vooruit gegaan.

Zo is mijn menstruatie weer regelmatig en minder heftig, ben ik eindelijk van mijn bloedend tandvlees af en ben ik nauwelijks meer verkouden, terwijl ik dat eerder bijna de hele herfst en winter was. Maar de belangrijkste verbetering voor mij is dat ik weer goed slaap en dat mijn stemming veel beter is; ik ga zelfs mijn medicatie afbouwen! Ik laat deze manier van eten, ook als ik mijn streefgewicht heb bereikt, niet meer los!

Hester

Groeten,

Hester

Verstuurd vanaf mijn iPad

Ontbijt idee: 'Pittenkaas' (van zonnebloem- en pompoenpitten) als beleg op gegrilde aubergine en als vulling in tomaatje

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, Ervaringen cursisten, Voeding & gezondheid

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT