Hormoonbalans: alles bepalend!

Hormonen bepalen de eetlust, behoefte aan beweging en de snelheid waarmee u vet verbrandt. Door de moderne levensstijl, medicijnen, veel vliegen en o.a. operaties  raken de hormonen in ons lichaam uit balans. Dit zorgt ervoor dat u meer gaat eten, minder gaat bewegen, en een tragere vetverbranding krijgt. Als u dit zo leest raadt u het waarschijnlijk al. Dit zorgt ervoor dat u zult aankomen.

Bestaande populaire dieetprogramma's houden geen rekening met de hormoonhuishouding van het lichaam. Bij dergelijke programma's wordt de aandacht gevestigd op de inname van minder calorieën (het o zo fijne calorieën tellen) en meer bewegen (voor veel mensen een verschrikking). Minder inname plus meer verbranding zorgt inderdaad voor een grote kans dat u afvalt. Het probleem is alleen dit een dergelijke aanpak een ijzeren discipline van u vergt. Mocht het zo zijn dat u deze discipline wel bezit dan zorgt een verstoring van de hormoonhuishouding (dankjewel dieetprogramma!) dat het alsnog misgaat.

Wanneer er in uw lichaam sprake is van een herstelde hormoonbalans kunnen de kilo's gemakkelijker er af dan voorheen en kunt u zich gezonder en energieker gaan voelen.*

Vrijwel alle processen in het lichaam staan onder invloed van hormonen. Ze sturen onder meer de stofwisseling, het immuunsysteem en geslachtsdrift aan en zorgen voor een harmonisch verloop van de orgaanfuncties. Bij nagenoeg alle gezondheidsklachten, zoals: ziektes, gedragsstoornissen, en verouderingsverschijnselen spelen hormonen een rol. Daarnaast bepalen ze ook het energieverbruik en regelen zelfs de energie-inname; honger en verzadiging staan onder hormonale regie. Ook bepalen ze of spiermassa wordt opgebouwd of afgebroken en beslissen ze of vet al dan niet als vet in de buik en/of billen wordt opgeslagen.

Hormonen kunnen uit balans raken door onder andere stress, slechte eetgewoonten, verkeerde bewegingspatronen, een verkeerd dieet, verkeerde trainingsmethoden, en verkeerde leefstijl. Het resultaat is dat u zich futloos voelt en aankomt!

Tags: blog

admin

Geschreven door:
admin

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT