Het is zover: I lost it!

 

afvallen was nog nooit zo gemakkelijkHet is zover: ik ben op gewicht! Zie foto van de weegschaal hieronder om dat te ‘bewijzen’. De weegschaal geeft eigenlijk 400 gram (…) boven mijn streefgewicht aan, maar ik heb ook nog een ochtendjas aan (leek mij een beetje te koud met deze temperaturen in je blootje ’s ochtends vroeg) en heb de telefoon in m’n hand waar de foto mee genomen is. Daarvoor mag ik vast wel 400 gram rekenen en dan kom ik op mijn streefgewicht van 68,1 kg. Ik heb er toch nog best wel lang over gedaan vind ik zelf. Het waren minder dan 10 kg die eraf moesten en daar heb ik 3 maanden over gedaan. Ik weet natuurlijk best dat je beter geleidelijk aan af kunt afvallen dan snel met een of ander crashdieet in verband met het bekende jojo-effect. En ik ben super tevreden: mijn silhouet is weer als vanouds en zelfs met slanke(re) bovenarmen en -benen en ik heb weer taille.

Dus ja, Nederland Slank werkt echt. En geloof me, als er iemand sceptisch is ben ik het wel. Geen loze beloften, geen gedoe met pillen, speciale voeding of een strak sportregime. Gewoon ‘anders’ en gedisciplineerd eten. Ook ben ik helemaal blij met de neveneffecten: ik heb minder slaap nodig, ik heb een betere huid, mooier haar en ik houd minder/geen vocht meer vast (waardoor ik verlost ben van de pijn aan mijn benen), maar vooral: ik voel me zó veel fitter en energieker. En met blijven resultaat. Mochten er weer wat kilo’s aangroeien dan kun je altijd makkelijk weer even tijdelijk fase 2 doen om die kilo’s er weer af te krijgen.

Maandag weer een consult met mijn coach Rachida. Ik neem aan dat we fase 3 gaan bespreken. Ik mag dan officieel gaan ‘sjoemelen’. En daar kijk ik stiekem toch best wel naar uit.

Volgende keer post ik de na-foto, hieronder weer de meterstanden.

Tags: blog

Jesse Jager

Geschreven door:
Jesse Jager

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT