Loes vertelt over haar ervaring met Nederland Slank

 

Lees hier hoe Loes het Nederland Slank programma heeft ervaren!

 

Meten = weten = bewustwording Had ik al eerder (2 maanden en 8 kilo eerder!) de loftrompet gestoken over deze fantastische manier van afvallen, ga ik daar nu nog even dieper op in. Intussen ben ik heeeeel voorzichtig weer aan het opbouwen (op moment van schrijven 18,3 kg kwijt), dwz 1x in de week aan de sjoemel.

Die sjoemeldagen hebben me al wat inzichten gegeven. De komende tijd wordt ook een schifting van: wat vind ik nog wel lekker en wat niet meer. Al heel lang had ik trek in die heerlijke Van Dobbe kroketten, maar wat een desillusie toen ik ze eenmaal naar binnen had gewerkt.

Ik vind ze nu naar maggieblokken smaken! Een en al smaakmakers/versterkers! Wat jammer nou, zolang lekker gevonden… Of toch niet jammer? Nee, niet jammer eigenlijk. Ik ben blij dat ze niet meer lekker smaken want zo goed zijn ze niet voor me en dus: die kan van het lijstje af, check!! Ook al inmiddels naar mijn favoriete restaurant geweest en heerlijk sushi en sashimi gegeten!

Dat was overigens nog steeds heel lekker. Maar gek genoeg kreeg ik daar ’s nachts last van in de vorm van gigantische opvliegers. Van die opvliegers was ik grotendeels af maar deze vlogen er weer regelrecht in. Oke, dat weten we dan ook weer. De suikers die in de azijn en de rijst zitten waren natuurlijk de boosdoeners.

Een leerpuntje! Voordat ik met deze manier van eten begon had ik nogal last van kwaaltjes, allemaal niet zo ernstig maar nu ze weg zijn is het toch wel heel prettig! Ik werd bijv. ’s morgens altijd wakker met van die zere artrosevingers, kon ze bijna niet bewegen van de stijfheid.

loes-aalbersLaatst realiseerde ik me dat dat helemaal weg is. Het sluipt er langzaam in en het sluipt er ook weer langzaam uit, hoe fijn is dat? Mijn leeftijd brengt mee dat ik werd getergd door hormonen aangestuurde dikke zwarte stekels rond de mond, kin en in de hals. Je kent ze wel, als je een wat oudere dame op de wang kust voel je ze van die ander in jouw wang prikken, nou die dus.

Bij mij zijn ze grotendeels weg, tuurlijk heb ik er af en toe nog wel eentje, maar als het er 2 per maand zijn is het veel. Niet alleen die stekels blijven uit maar ook de groei van lange zwarte haren in die gebieden is gestopt. Hoera! Alles wat in mijn lijf aangestuurd wordt door hormonen (en dat is nogal wat) heeft een bepaalde mate van rust gekregen, dan wel zijn die jongens nu goed gerangschikt en werken ze naar behoren. Het mooie van weer opbouwen is natuurlijk dat je stap voor stap in je lijf kunt voelen (meten) wat de diverse voedingsmiddelen met je doen (weten), wees er maar eens alert op. Mooi toch die bewustwording! Loes Aalbers November 2017

 
(eigenaar)
16 uur geleden

Dankjewel Loes, wat fijn dat het zo goed met je gaat!

 

 

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, Afvallen, Ervaringen cursisten

Liesbeth van Duijn

Geschreven door:
Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT