Marijn valt gezond af met Nederland Slank!

Marijn

Hallo allemaal,

mijn naam is Marijn, ik ben 22 jaar en afgelopen juli ben ik afgestudeerd als diëtist. Ik weet dus veel van voeding en hoe iemand kan afvallen maar het Nederland Slank concept is helemaal nieuw voor mij. Het trok gelijk mijn aandacht omdat het wordt afgestemd op mijn bloedwaarden. Ik vind het als diëtist heel belangrijk dat een voedingsschema op iemand persoonlijk wordt afgestemd. En dat er dus geen voedingsschema van het internet getrokken wordt. Daarnaast heb ik nog geen kennis over de orthomoleculaire voedingsleer maar ik ben erg nieuwsgierig hoe dit allemaal in zijn werk gaat!

Ik hoef zelf niet per se af te vallen (al zou een paar kg eraf best fijn zijn), ik ben voornamelijk benieuwd wat het dieet mij verder kan brengen; ik slaap al een tijd slecht en voel me daardoor overdag vaak vermoeid en daarnaast heb ik soms last van een licht onzuivere huid. Ik hoop dat door anders te gaan eten deze klachten zullen verdwijnen.

Trouwens, even iets over mijzelf, ondanks dat ik diëtist ben houd ik onwijs van lekker (en veel) eten, omdat ik heel veel sport compenseert dit grotendeels, maar ook ik heb er moeite mee om op gewicht te blijven. Even om aan te geven dat dit voor mij ook geen makkie gaat worden ;)

Meterstanden Marijn Meterstanden Marijn

In de afbeelding hiernaast zie je mijn beginwaarden. Ik ben 1,81m en weeg nu 85 kg, ik doe het voornamelijk om te ervaren hoe het concept mij bevalt en om beter te slapen en mij overdag fitter te voelen, maar een kg of 5 afvallen zou mooi meegenomen zijn. De voorbereidingsfase zit er voor mij op. Deze is mij alles meegevallen, ik was erg bang dat ik honger zou krijgen of dat ik klachten kreeg als misselijkheid en hoofdpijn door het 'ontgiften'. Maar uiteindelijk heb ik hier helemaal geen last van gehad! Morgen begint voor mij fase 2, de boodschappen zijn in huis, ik ben er klaar voor en ik heb er zin in! Ik zal jullie de komende weken een aantal updates geven over hoe dit alles mij afgaat.

 

Groetjes,

Marijn

 

 

Tags: Ervaringen diëtisten, Afvallen, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT