Marijn valt gezond af met Nederland Slank! Deel 5

Gezond afvallen met Marijn

Gezond afvallen met Marijn - deel 5

Hallo allemaal,

ondertussen is het nu al 5 weken geleden dat ik startte met mijn voedingsplan en ik ben hier nog steeds erg blij mee. Nu had ik wel de mazzel dat ik al na twee weken in de strenge fase langzaam mocht gaan opbouwen. Maar toch is dat ook altijd lastig; je moet goed uitkijken dat je niet terugvalt in oude gewoonten.

3 keer per dag eten

Maar hoe gaat het nu met me? Heel goed, het drie keer per dag eten gaat mij goed af. Ik merk dat nu ik meer opgebouwd heb ik ook geen trek meer tussendoor heb. Daarnaast slaap ik echt beter en heb ik meer energie overdag om dingen te doen. En zelfs mijn huid is verbeterd; de ultieme test was mijn menstruatie, voorheen kreeg ik dan altijd last van een onzuivere huid, maar de laatste keer had ik nergens last van!

Ik geniet weer meer van mijn eten en neem ook weer de tijd om lekkere gerechten te bereiden. Nu was ik wel al bekend met het concept 'mealpreppen' (je maaltijden voor een aantal dagen voorbereiden) en dat is voor dagen dat ik werk wel erg handig. Ik vind het ook heerlijk dat ik nu weer van alles mag proberen wat niet op mijn voedingsmiddelenlijst staat. Zolang ik maar goed in de gaten houd hoe mijn lichaam hierop reageert. Ik blijf lekker door gaan met variëren en dingen uitproberen want tot nu toe heb ik nog geen klachten!

groetjes Marijn

Tags: Ervaringen diëtisten, Afvallen

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT