Mijn Nederland Slank avontuur

Hallo Lezers,

Officieel heb ik nu de twaalf weken overleefd of liever gezegd behaald, want het voelde voor mij absoluut niet als overleven maar juist een nieuwe leefstijl omarmen.

Als ik kijk op mijn meterstandpapiertje ben ik tevreden met wat ik zie. Nee, ik ben inderdaad niet afgevallen, maar dan zou er ook niks van mij overblijven. Maar wat heb ik dan wel allemaal bereikt?

Ik voel mij klachtenvrij, energiek en productief en geloof mij voor het programma had ik soms wel eens vermoeide momenten. Daarnaast ben ik meer gaan sporten dan voor het programma en voel ik mij daardoor goed in mijn vel. En ja, ook als diëtiste heb ik veel van het programma geleerd en ben ik anders naar voeding gaan kijken. Ik heb anders leren koken en ben meer gaan experimenteren. Dat is het meeste waardevolle wat ik uit het programma heb gehaald.

En wat is dan de beste manier om te vieren dat je de twaalf weken met een lekker gevoel heb afgerond? Dan ga je gezellig een zaterdagmiddag naar dresscoach Glancy van Elst.

Nederland Slank weet hoe je een vrouw blij kan maken, nadat je succesvol bent afgevallen door het programma en een welverdiend middagje dresscoach als cadeau te geven.* Samen met andere kandidaten van NL Slank hebben wij een gezellige vrouwenmiddag gehad bij Glancy. Ik hoor je al denken wat houdt zo’n middag in en wat moet ik mij erbij voorstellen?11998192_1003119866414325_807973369_n

Laat ik een kleine impressie van de zaterdagmiddag geven en wie weet raak je enthousiast. Glancy begeleid vrouwen om zich weer fantastisch te laten voelen en dat was zeker gelukt die zaterdag. Zeker als je veel bent afgevallen en je lichaam flink is veranderd of te wel een nieuwe jij, welke kleding past dan het beste bij jou en hoe zorg je ervoor dat je je lichaam goed naar voren laten komen, want iedereen mag jouw fantastische nieuwe lichaam zien! Glancy laat jou zien hoe je je zelfverzekerd voelt in de juiste kleding die bij jou past en beantwoord al jouw modeproblemen.

Al enthousiast geworden? Ik in ieder geval wel! Ik heb in zo’n middag heel veel geleerd en waardevolle tips meegekregen. Zo weet ik als klein vrouwtje hoe ik mij langer kan laten lijken en weet ik bijvoorbeeld welke kleuren het beste bij mij passen. Het was voor mij dan ook een waardevolle middag en wat kun je veel leren in drie uurtjes.

 

Groetjes,

Marjolein Wiersema

photo_2015-09-03_12-03-37

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Tags: Ervaringen diëtisten, Ervaringen cursisten, blog

Marjolein

Geschreven door:
Marjolein

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT