Mijn Nederland Slank avontuur, het kamperen

IMG_2061Hoe overleef ik het kamperen tijdens de strenge fase van mijn Nederland Slank avontuur?

Oh jee, was het eerste wat ik dacht toen ik tijdens mijn strenge fase vijf dagen naar de camping ging voor een festival! Hoe ga ik dit nu aanpakken? Het woord zondigen was geen optie en ook geen excuus, want waar een wil is, is een weg!

Voordat ik naar de camping ging heb ik wat voorbereidingswerk moeten doen. Het is eigenlijk niet zo moeilijk als ik had gedacht. Ik kan natuurlijk gewoon mijn eigen eten meenemen naar de camping en ik had een lijstje gemaakt om te zorgen dat ik voldoende mee had om het te overleven. De auto was dus volgeladen met roggeknäckebröd en ik had een koelbox mee om de etenswaren te bewaren.  Daarnaast stond er op de camping ook een kraampje waar ik elke ochtend fruit kon halen, een eitje en vleeswaren, zodat ik ook aan mijn dagelijks verse portie fruit kwam.  Ik heb deze week extra veel op sla geleefd en rauwe groente, vooral omdat het zo warm was en er elke keer een lange rij mensen stonden bij de kookplaat. Ik ben geen ervaren kampeerder dus ik had er niet aan gedacht om een eigen kookstelletje mee te nemen, maar goed het campingprobleem was opgelost. Maar dan het festival, dat is even een ander verhaal.

Het geluk bij mij was dat het festivalterrein naast de camping stond en ik gewoon middag en avondeten op de camping kon doen. Ik moet toegeven dat ik soms zes uur lang niks had gegeten i.p.v. vijf uur, dus het ritme was een beetje anders. Tegenwoordig hebben festivals verschillende soorten foodtrucks staan, waardoor de keuze enorm is. Gelukkig was er genoeg variatie en stonden er verschillende gezonde kraampjes zoals frambozen- en mangokraampje. Halleluja dacht ik, want zo word het voor mij wel iets prettiger. Of ik het een vermoeiend vond? Tja, het kost nou eenmaal iets meer moeite, maar goed je weet waar je het voor doet en ik vind het zonde om mij over te geven aan een patatje terwijl het eigenlijk een kleine moeite is om even terug naar de camping te gaan en daar te genieten van je salade. Het is zonde om vijf dagen te gaan zondigen terwijl je net zo goed bezig bent.

Daarnaast was het ook erg warm weer, dus spawater was er in overvloed. Mijn lichaam kreeg dan ook voldoendeDo0e1RwP water binnen. En ook belangrijk om te benoemen was, dat ik me deze hele week lekker fit en energiek voelde, hierdoor was de verleiding ook minder groot. Want ja, ik zag allemaal mensen met ijsjes en andere lekkernijen rondlopen en ik moet toegeven dat mij het water wel in de mond liep. Het voordeel is echter dat mijn portemonnee hier niet onder te lijden had.

Dus nu is de vraag: "kan je kamperen tijdens de strenge fase?" Het antwoord is: "zeker weten". Het vergt wel wat voorbereidingswerk, maar onthoud waarvoor je het doet, want je krijgt er heel wat voor terug. Je voelt lekker, gezond en energiek dat is toch veel beter dan je slap en energieloos voelen! Ik heb heerlijk genoten van het kamperen en de muziek.

Nu weer mijn ritme oppakken en heerlijk warm eten. Vandaag begin ik mijn fruit portie met heerlijke verse aalbessen.

Tot volgende week!

 

woWe0VP3

Tags: Ervaringen cursisten

Marjolein

Geschreven door:
Marjolein

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT