Mijn Nederland Slank avontuur, Marjolein

Mijn Nederland Slank avontuur!

Ik ben nu dik een week bezig met het Nederland Slank programma. Hoe is het deze week bij mij verlopen? Ik merk dat ik nu meer een ritme in mijn voedingspatroon krijg en minder behoefte heb om tussendoor te eten. Ik moet toegeven dat ik soms nog weleens van die momenten heb dat ik ongelofelijk veel zin heb in een chocolaatje. Deze week had ik namelijk mijn maandelijkse feestje dus dan heb ik heb altijd extra zin in chocolade en bleef deze gedachten de hele week in mijn hoofd hangen. Ik ben dan ook extra trots dat ik mij hier niet aan heb toegegeven. Hoe ik dit vervelende verlangen de baas ben gebleven? Mijn tip is om lekker veel water te drinken, hierdoor neemt de behoefte bij mij af.

Ik merk nu ik het programma volg meer aan het experimenteren ben met voeding. Als diëtist was ik al aan het experimenteren, maar toch zijn er genoeg producten op de lijst die ik nog niet had geprobeerd. Zoals hüttenkäse, andere soorten vis zoals makreel en maak ik nu meer gebruik van zonnebloempitten en pompoenpitten. Ik haal ook veel inspiratie uit de Facebook groep van Nederland slank deelnemers. Mijn doel was ook om meer te variëren en anders te leren koken!

Deze week heb ik voornamelijk verschillende soorten salades gemaakt. Ik heb het geluk dat mijn ouders een moestuin hebben en veel producten uit de lijst ook in de tuin hadden. Ze hebben ook een struik met aalbessen, maar helaas waren die niet beschikbaar. Wel heb ik heerlijke veldsla, tomaatjes en ui meegenomen, lekker puur en vers. Mijn favoriete salade van deze week was veldsla met 50 gram rucola, zalm, feta, wortels, tomaten en champignons. In één woord heerlijk!

Hoe voel ik mij tot nu toe? Nu ik aan typen ben voel mij lekker fit en energiek. Deze week had ik ook nog weleens fases dat ik mij soms vermoeid voelde. Ik gun mijzelf dan ook om rustig aan te doen en mijn lichaam te laten wennen aan het nieuwe voedingspatroon. Het sporten staat nu op een laag pitje, maar ik ga nu elke avond na de maaltijd een stukje wandelen.

Ik ben tevreden waar ik nu sta! Ik leer nu om anders te koken, heb een ander voedingspatroon en ga anders om met mijn lichaam. Vandaag een nieuwe week aangebroken en ga ik er weer tegen aan.

cNsTQDty

Tags: Ervaringen cursisten

Marjolein

Geschreven door:
Marjolein

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT