Mijn Nederland Slank avontuur, Marjolein Wiersema

Hallo Lezers,11736979_967917573267888_1725276944_n

Wat vliegt de tijd alweer, vier weken bezig met mijn Nederland Slank avontuur.  Het gaat nog steeds goed met mij en het volgen van het programma. Ik ben mijzelf nog steeds aan het uitdagen om nieuwe producten en recepten uit te proberen.  Zo had ik deze week een heerlijke mango gekocht (althans dat dacht ik), maar helaas was deze niet echt lekker van smaak en te zacht. In plaats van het gelijk naar de prullenmand te verwijzen heb ik het lekker in de blender gedaan en er een waterijsje van gemaakt.  Echt een aanrader en zo verspil je ook geen voedsel.

Ja het klinkt allemaal positief en dat is het ook! Ik hoor altijd bij veel mensen die een dieet volgen dat het niet te doen is en het dieet vroegtijdig staken. Wat mij opvalt in de verhalen van Nederland Slank deelnemers is dat iedereen positief is en zich er goed bij voelen.  Ik vind het geweldig om te zien hoe iedereen het zo goed doet en afvalt door goede voeding en hun kwalen verdwijnen. Deze groep bewijst maar weer dat de sleutel om af te vallen goede voeding is en geen shakes en pillen.  Ik hoef dan zelf niet af te vallen, maar toch haal ik veel voordeel uit het programma! Een betere huid, meer energie en een ander voedingpatroon of te wel een betere leefwijze.  Dat allemaal heb ik al in een paar weken tijd bereikt. Het fijne aan dit programma is dat het voor iedereen is, of je nu wilt afvallen of een gezondere leefstijl wil bereiken,  het zorgt voor een betere jij!*

Tot snel!

11720074_967919946600984_1233080380_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Tags: Ervaringen diëtisten

Marjolein

Geschreven door:
Marjolein

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT