Na de vakantie

Deze zomer ben ik in Italië geweest. De vakantie was heerlijk. De planning blijven volgen was lastig. Het resultaat was bijna 5 kilo aangekomen. Ik werd er moedeloos van. Ik denk dat ik het bijltje erbij had neergegooid als ik Judith niet had gehad. Vol goede moed ben ik deze week weer in het programma gedoken. Ik heb het op de letter gevolgd. Het gekke is dat het me deze week voor het eerst geen enkele moeite kostte. Ik voel me goed en het resultaat is er deze week dan ook naar: 2.3 kg afgevallen!

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT