Nederland Slank met Diane, 21-10-2014, Eindelijk 10 kilo eraf!!

Vandaag 21 oktober is het dan zover......10 kilo eraf. Een paar weken geleden zat ik op 10.2 kilo, maar kreeg toen helaas een paar rot weken. Ik ben weer begonnen en het gaat langzaam maar het gaat eraf en dat is voor mij het belangrijkste. Qua cm zit ik nu op een verlies (winst) van 29 cm en daar ben ik erg blij mee. Je merkt natuurlijk aan je lichaam dat er wel het een en ander aan het veranderen is!! Ik kan helaas niet zoveel (kracht)training doen als dat ik zou willen i.v.m. een tenniselleboog.

Ik heb een week geprobeerd om te eten zoals ik eerder deed, maar dat functioneerde niet. Ik kreeg veel last van hoofdpijn, buikpijn...ik was erg veel moe en mijn energielevel was nihil!! Ik kreeg tevens last van haaruitval. Na die week ben ik weer begonnen met Nederland Slank en alles ging langzaam weer beter....Voedsel is belangrijker voor je dan dat ik ooit had verwacht.

Op naar volgende week!

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, snel afvallen

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT