Nog steeds hetzelfde

Meterstanden week 10 - week 5 endorfine herstelplan

Zo ontzettend jammer dat ik nog steeds niet met een succesverhaal kan komen! Deze week ben ik 0,3 kg aangekomen. Ik lijk een wandelend Michelin mannetje. Helemaal opgeblazen van het vocht. Oververmoeid, omdat ik nog steeds niet kan slapen van de spier- en gewrichtspijnen. Het houden aan mijn dieetplan en de regels is mij ook deze week weer heel goed afgegaan. Ik heb hier nog steeds geen moeite mee. Tja dat stukje is een succesverhaal op zich. Het is dan ook zo ontzettend jammer dat mijn lichaam niet loslaat. Voor mijn begeleiders is het een lastige en een ware uitdaging. We proberen van alles en nog wat in de hoop dat mijn lichaam op een gegeven moment los gaat laten. Na 10 weken had dit toch wel mogen gebeuren vind ik! Tot volgende week.

Groetjes,

Cécille

Tags: Afvallen, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT