Op naar een optimale gezondheid

Ik ben alweer bijna 2 maanden bezig met het Nederland Slank programma. Misschien begint het een beetje saai te worden voor jullie lezers, maar ook deze week heb ik niets anders te melden dan dat het nog steeds prima gaat! Mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd en ik zit prima in mijn vel.  Lees gauw verder voor de wekelijkse update van mijn blog: ‘Op naar een optimale gezondheid’.

Van programma naar leefstijl

Toen ik begon aan het Nederland Slank programma, was het toch wel even wennen. Ik at nog maar drie keer per dag en ook mijn maaltijden zagen er anders uit dan voorheen. De eerste paar weken had ik af en toe een zwak momentje en moeite met het volgen van het programma. Maar na verloop van tijd ging het steeds beter. Ik kan nu dan ook niets anders zeggen dan dat het programma waarmee ik begon, nu een leefstijl is geworden. Ik kan mij zelfs niet meer voorstellen hoe mijn eetpatroon en leefstijl eruit zag voordat ik met het Nederland Slank programma ben begonnen. Mijn eet- en leefstijl is positief veranderd!

Kijkje in de keuken 

Sinds ik in de minder strenge fase zit, ben ik veel andere producten gaan uit proberen en wijk ik af van mijn voedingsplan. Ik begin te leren welke voedingsmiddelen en producten goed vallen en welke ik beter kan laten staan. Deze week heb ik mijzelf verwend met heerlijke pannenkoekjes op basis van roggemeel, banaan en ei. Om ze extra lekker te maken, heb ik er kaneel doorheen gedaan. Het was een heerlijk ontbijt, zonder erg af te wijken van mijn voedingsplan. Ook heb ik deze week genoten van gegrilde groenten en kipfilet en zoete aardappeltjes uit de oven. Sinds het programma merk ik dat ik meer geniet van het bereiden en het eten van de maaltijden!

Meterstanden en gezondheid

Mijn meterstanden zijn nog steeds prima in orde. Ik heb geen bijzonderheden te melden, behalve dan dat het goed met mij gaat. Ik kom niet aan en ik val niet af (wat absoluut niet nodig is) en veel van mijn gezondheidsklachten zijn aanzienlijk verminderd of zelfs helemaal verdwenen! Ik ben hier dan ook heel erg blij mee en raad een ieder die nog twijfelt een gratis consult aan te vragen. Zo kun je erachter komen wat het Nederland Slank programma voor jou kan betekenen.

Meterstanden 2 augustus

 

 

 

 

 

Tot volgende week!

Tags: Ervaringen cursisten

Rachida Lachhab

Geschreven door:
Rachida Lachhab

Rachida is Orthomoleculair Therapeut en Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, spreker en docent. Ze studeerde af aan de Haagsche Hogeschool als diëtist en Orthomoleculair Therapeut werd ze bij Natura Foundation. Daarnaast heeft ze de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 en 2 en de Epigenetica van ADHD gevolgd.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT