Op naar een optimale gezondheid

Ben ik nog steeds op weg naar een optimale gezondheid? Ik ben ondertussen al ruim 2 maanden bezig met het Nederland Slank programma. Hoe gaat het met mijn vernieuwde leefstijl en ben ik nog wel echt goed bezig? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Lees gauw verder!

Op de sjoemel-tour..

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; ik ben de afgelopen 2 weken behoorlijk aan het sjoemelen geweest. Ik heb het zoveel mogelijk geprobeerd te compenseren, maar ik schaam mij er toch wel een beetje voor. Toch wil ik het met jullie delen, want iedereen die het programma volgt kan wel eens de fout in gaan. Het begon allemaal met een weekendje weg naar Duitsland. Daar heb ik vooral buiten de deur gegeten en dit was natuurlijk niet altijd helemaal Nederland Slank proof.. De andere uitdaging deed zich voor tijdens een high tea met familie. Ik ben nogal een zoetekauw en heb tijdens die high tea dan ook meer gesjoemeld dan ik eigenlijk voor mijzelf had besloten. Gelukkig heb ik niet al te veel gemerkt aan mijn gezondheid door mijn sjoemelgedrag. Ik voel mij nog steeds goed en ik ben sinds de high tea dan ook weer keurig bezig.

Summerfood Bietensalade

Met dat warme weer van de afgelopen weken heb ik niet altijd zin om lang in de keuken te staan. Toch wil ik lekker eten en moet het natuurlijk Nederland Slank proof zijn! Daarom maak ik met zomerweer graag salades. Met de klassieke groene salade is natuurlijk niets mis, maar het wordt soms wel een beetje saai. Deze week stond er daarom onder andere een kleurrijke bietensalade op het menu! Een heerlijk en gezonde salade die ook nog eens heel gemakkelijk te bereiden is. Het enige wat je nodig hebt zijn fijngesneden rode bieten, wat tonijn, fijngesneden augurkjes en een fijngesneden sjalotje. Met een frisse dressing van appelazijn, een snufje peper en zout en wat limoensap heb je binnen een mum van tijd een smakelijk en kleurrijk zomergerecht op tafel staan!

Meterstanden en gezondheid

Mijn sjoemelgedrag van de afgelopen weken heeft er gelukkig niet voor gezorgd dat er zich veranderingen hebben voorgedaan op het gebied van mijn gezondheid en meterstanden. Wat een opluchting! Ik voel mij gelukkig nog steeds prima. Ik ben fit, ik slaap goed en ik heb geen last van oude klachten. Twee weken geleden heb ik echter wel kort last gehad van een milde blaasontsteking. Ik kan niet precies zeggen wat hier nou de oorzaak van is geweest, maar gelukkig is het erg snel overgegaan zonder gebruik te maken van antibiotica.

Meterstanden 16 augustus

Volgend weekend staat er een familie barbeque op de planning. Nu maar hopen dat ik mij kan gedragen! Volgende week zal ik hier verslag van doen. Tot dan!

Tags: Ervaringen diëtisten, blog

Rachida Lachhab

Geschreven door:
Rachida Lachhab

Rachida is Orthomoleculair Therapeut en Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, spreker en docent. Ze studeerde af aan de Haagsche Hogeschool als diëtist en Orthomoleculair Therapeut werd ze bij Natura Foundation. Daarnaast heeft ze de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 en 2 en de Epigenetica van ADHD gevolgd.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT