Rachida Lachhab

Rachida Lachhab

Orthomoleculair Therapeut/Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist

Mijn naam is Rachida Lachhab en ik ben aan de Haagsche Hogeschool afgestudeerd als diëtist en Orthomoleculair Therapeut werd ik bij Natura Foundation. De evolutionaire gezondheidsleer boeit me in het bijzonder omdat ik zie dat zo veel van de huidige kwalen hun oorsprong hebben in voeding.

Ik woon in Rotterdam, en ben dol op koken, bakken en lekker eten! Ik probeer graag nieuwe recepten uit en kook daarom gerechten uit allerlei verschillende keukens. Het eten van gezonde, natuurlijke voeding vind ik erg belangrijk en daar probeer ik dan ook zoveel mogelijk op te letten. Maar ik was ook een enorme zoetekauw en ik betrapte mijzelf dan ook regelmatig op het eten van ongezonde lekkernijen..

Mijn gewicht heeft gelukkig nooit een probleem voor me gevormd. Ik ben namelijk altijd slank geweest. Het slank zijn betekent echter niet dat ik ook altijd een goede gezondheid had. Sinds een aantal jaar had ik namelijk last van bepaalde gezondheidskwalen, zoals maag- en darmklachten, vermoeidheid, spier- en gewrichtspijnen en hoofdpijn. Kortom: geen optimale gezondheid voor een jonge meid.

Omdat ik er al langer van overtuigd ben dat voeding het medicijn is voor een heleboel kwalen en klachten, heb ik de afgelopen jaren veel veranderingen in mijn eetpatroon doorgevoerd. Hierdoor is mijn gezondheid er zeker op vooruit gegaan, maar tot Nederland Slank had ik nog last van bovengenoemde klachten. Het Nederland Slank programma heeft me heel enthousiast gemaakt, omdat het gericht is op het reguleren van de hormoonhuishouding en omdat ik zoveel mensen, inclusief mezelf, zo heb zien opknappen.*

 

Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist

 

 

 

Rachida Lachhab Nederland Slank diploma Voeding en Dietetiek Rachida Lachhab Nederland Slank diploma Voeding en Dietetiek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Nederland Slank wordt u begeleid door Orthomoleculair Therapeuten/Kwaliteitsgeregistreerd Diëtisten.  Pantea  of Rachida

Orthomoleculaire therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen in uw polis. Als u hiervoor verzekerd bent, kunt u wellicht een (groot) deel van de kosten van het programma vergoed krijgen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diploma Lachhab Orthomoleculair therapeut Nederland Slank Diploma Lachhab Orthomoleculair therapeut Nederland Slank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Tags: Medewerkers, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT