Salade van geroosterde groenten en feta

Voorbereiding:  8 min. 
Bereiding:  25- 35 min.

Ingrediënten:

  • Pompoen
  • Ui
  • Wortel
  • Champignons
  • Bloemkool
  • 1 theelepel Citroensap
  • 1 theelepel Olijfolie
  • 2 Knoflookteentjes
  • Peper & Zout
  • 1 portie fetakaas
  • Bladpeterselie

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Borstel de champignons droog schoon. Spoel of schil de andere groenten, snij ze in blokjes ter grootte van de champignons. Pel en hak de knoflook. Vermeng de groenten met de knoflook en olijfolie.
  3. Spreid ze uit op een bakblik. Kruid ze met peper en zout. Zet ze 30 minuten in het midden van de oven, of tot ze beetgaar zijn (schep een paar keer om).
  4. Zet de groente op een bord. Verkruimel de feta over de groente.
  5. Breng op smaak met citroensap en werk af met gehakte peterselie. Serveer warm of lauw.

Tags: Recepten

Liesbeth van Duijn

Geschreven door:
Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT