Snel afvallen Nederland Slank met Diane Reijntjes, 09-09-2014

 

Vanmorgen gewogen en gemeten. Ik was erg benieuwd of mijn vakantiekilo's  inmiddels er al af zouden zijn. Wat bleek tot mijn verbazing...ik sta weer op het gewicht voordat ik op vakantie ging. Ik ga dus verder met 88 kilo en ben afgelopen week 1.9 kilo kwijt geraakt*. Mijn centimeters zijn nog niet helemaal weer zoals voor de vakantie (toen was ik 23.5 cm kwijt) maar ik zit wel weer op de goede weg, nu ben ik nl 20.5 cm kwijt.

Ik ben net een week terug van vakantie, dus persoonlijk ben ik hier blij mee.

Ik heb nu wel dat ik erg veel last heb van puistjes en dan vooral in mijn gezicht (misschien uitwerking van de vakantie, te weinig water gedronken). Ik heb natuurlijk geen idee en zal t aankomende week even met mijn coach overleggen en dan hoor ik het wel.

Op naar het volgende weegmoment.

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

 

Tags: Succesverhalen Nederland Slank

admin

Geschreven door:
admin

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT