Snel slank met Marion

2e week

26 augustus
Mijn blije gevoel is niet van lange duur. Na het posten van mijn verhaal krijg ik via de mail te horen dat ik overnieuw kan beginnen, vanwege het hartje en de hamburger. Ik ben behoorlijk van slag en zit er even helemaal doorheen. Daarbij ga mijn afspraak met mijn begeleidster ook mis en blijf ik me rot voelen. Het idee dat ik nog een extra week deze smakeloze rotzooi moet eten komt hard aan.

28 augustus
Nog zo’ n moeilijke dag, ik krijg een heel lief berichtje op mijn blog van iemand die een heerlijk recept voor mij heeft, helaas mag ik geen paprika, courgette en ui, wat voor mij een recept al veel meer smaak zou geven. Toch de groenten in de oven gedaan, maar de wortelen waren nog rauw en de aubergine waren schoenzolen.

Ook komt een vriendin van mij eten. Ik heb spitskool en een heel lekker recept voor haar gevonden met appel en rozijnen.  Ik neem de appel na het eten dus kan ik m er voor mezelf niet doorheen doen. Tenminste dat denk ik dan. En weer die twee crackers erbij zonder iets. Ik kijk met een scheef oog hoe mijn vriendin van haar gerecht smult. Gelukkig is er een persoon die van haar eten kan genieten.

29 augustus
Eindelijk contact met mijn begeleidster. Zij steekt mij een hart onder de riem, hoofd leegmaken en richten op de producten die ik wel mag eten en geeft me nog wat tips hoe ik mijn eten wat meer op smaak kan maken met kruiden waar ik nog niet aan gedacht had, zoals tijm en rozemarijn.

Ze geeft me nog een site voor inspiratie, maar daar loopt alleen het water van in mijn mond. Ik haal er wel drie inspiraties uit voor nu en een heleboel voor later.

31 augustus
Morgen is mijn weegmoment en mijn weegschaal geeft nog precies hetzelfde aan als vorige week. Ik heb er mentaal ook heel veel moeite mee gehad. Mijn lijf voelt letterlijk loodzwaar aan, geen wonder dat ik niets ben afgevallen. Maar ik wil het niet meer af laten hangen van een ander. Ik doe dit voor mezelf. Ik heb mezelf helemaal opgepept en ga er weer voor. Een weekje of twee meer die smakeloze hap eten maakt me ook niet meer uit. Ik wil het onder de knie krijgen en dat ga ik voor elkaar krijgen.

1 september
Het was niet helemaal 0,0 maar een -0,4 voor de moeite. (pffff gelukkig).

.OLYMPUS DIGITAL CAMERA  IMG_4099

 

 

 

 

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, Snel slank met Marion

Marion

Geschreven door:
Marion

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT