Snel slank met Marion

Week 3

3 september

Vanavond een gesprek gehad met Liesbeth. Na twee weken en toch wat gesjoemel mag ik nog een week het strenge dieet volgen. Balen maar ik ga er wel voor.  Hoe simpel ik dacht dat het dieet was, blijkt dat er toch nog wel wat haken en ogen aan zitten. Ik at elke ochtend soya yoghurt met vruchten. Maar het is belangrijk om bij elke maaltijd ook te wisselen van keuze. Ook dat het ontbijt voor 9 uur gegeten moet worden had ik niet gelezen of onthouden. Ik ben nogal eens laat in de ochtend dus dat wordt opletten en de wekker zetten.

 

5 september

Het lukt me goed om me aan de voorschriften te houden, maar er zijn nog wel wat vraagtekens. Liesbeth adviseerde mij om de crackers te laten staan. Maar voor de ochtend heb ik wat sugestisch gekregen waar een cracker de hoofdrol speelt. Een cracker met sla en ei valt niet goed, maar een cracker met avocado bevalt me heel erg goed.  Dus in de ochtend eet ik nog wel eens de crackers, bij de andere maaltijden niet. Ook mijn kat wil meedoen aan mijn dieet. Hij blijkt gek op de crackers te zijn en smult met mij mee.

IMG_4144IMG_4146

6 september

Vandaag werd mij gevraagd of ik afgevallen was door een kennis die me al een tijdje niet had gezien. Ik was eerlijk gezegd wel verbaasd dat juist zij het zag. En ook wel een beetje trots dat het toch al te zien is en dat na nog geen drie weken.

 

8 september

Vandaag met een vriendin naar landleven bij het openluchtmuseum Arnhem geweest. De ochtend viel mij erg zwaar, ik had erg veel honger voor de lunch en heb een kwartier eerder gegeten omdat ik totaal geen energie meer had. Na de lunch kon ik er weer tegenaan en heb ik geen honger meer gehad tot aan het avondeten. En al die verleidingen van lekkere hapjes die je kon proeven heb ik met veel gemak links kunnen laten liggen terwijl mijn vriendin toch lekker aan het snoepen was.

 

9 september

Ik had me verrekend, dacht dat ik 1 kilo was afgevallen maar het zijn er twee, toch weer een mooi resultaat deze week. Tenminste.... dat vind ik.  Nu maar hopen dat ik naar de minder strenge fase mag.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA meterstanden Marion

 

 

Tags: Succesverhalen Nederland Slank, snel afvallen met Marion

Marion

Geschreven door:
Marion

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT