Snel slank met Marion

Week 6

Weer een week voorbij en dit keer 0,1 kilo eraf voor de moeite.
De hele week gaat het goed maar in het weekend lukt het me niet. Vooral moeheid is toch wel de boosdoener.
Ik slaap al een hele week erg slecht. Daar heb ik nooit last van gehad, ik word rond een uur of 4 wakker en voel me erg onrustig. Kan dan ook moeilijk weer in slaap vallen.
Ik kan me dan niet beheersen en ga ik voor de bijl. Niet aan zoete dingen maar aan chips.
Dit keer een zak nootjes gegeten. En weer voelde ik mij heel slecht. Maar de reden was vooral dat mijn computer gecrashed is. Ik weet niet of er nog wat te redden valt daar moet ik nog achteraan en natuurlijk had ik de laatste half jaar geen back-up gemaakt.

Ik heb gelukkig een leen computer maar een windows computer waar ik nog niet mee overweg kan. Geen foto's dus om erbij te zetten. Mijn meterstanden komen later. Ik kreeg een xlxs bestand maar deze computer kan niets met excel dus eerst nog aan een nieuw doc formulier zien te komen. Nou is er ook niets af dus ook in cm valt niet veel te noteren.

Op naar een nieuwe week met betere resultaten.

Tags: Succesverhalen Nederland Slank

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT