Snel slank met Marion

Week 7

Deze week is hetzelfde verhaal als vorige week. Door de week heb ik het heel goed volgehouden. Er was een dag bij dat ik niet uitkwam met de tijd en de middagmaaltijd eerder heb genomen om 's avonds goed uit te komen. Ik moet er dan echt op letten dat als ik een afspraak heb dat ik wel op tijd begin met ontbijten. En daar zit voor mij de grootste uitdaging. Door mijn werk kan ik vaak 's ochtends lang op bed blijven liggen. Nu moet ik dan toch echt op tijd eruit om te eten en dat vind ik nog wel eens moeilijk.

Ik zit met smart te wachten op recepten want het lukt me niet om te variëren. Ik blijf gauw hangen in de bekende recepten die ik inmiddels heb verzameld en dat zijn er nog niet zo veel.

In het weekend ging het weer mis. Volgens mij moet ik mijn weegschaal de deur uitdoen. Ik weeg me altijd op maandag op de sportschool omdat die ook de onsen aangeeft. Thuis is het altijd een beetje gokken en na 5 dagen was de wijzer nog niet naar beneden gegaan. Dat vond ik frustrerend. Op zondag heb ik een heerlijke middag door Amersfoort stad gestruind bij vreemde gasten. Een happening die eens in de twee jaar wordt georganiseerd waar heel veel huiseigenaren hun huis openstellen voor kunstenaars die hun werken tentoonstellen. Een heerlijke dag maar ook vermoeiend.

Toen ik onderweg naar huis nog even naar de supermarkt ging ben ik weer niet sterk geweest en een zak pepita nootje gekocht en opgegeten. Helemaal, want halve zakjes laten liggen kan ik niet. Weggooien ook niet (zonde!!!!)

Vriendinnen van mij zeiden ook al; niet naar de winkel als je moe en hongerig ben. Maar ja, dat nemen we deze week dan maar weer voor.

Het resultaat is dat ik 1 ons ben afgevallen, weer voor de moeite. Ik heb nog steeds geen eigen computer, ga van de week uitzoeken hoe ik foto's upload.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAeterstanden

meterstanden marion week 7 meterstanden marion week 7

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Tags: Succesverhalen Nederland Slank

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT