Snel slank met Marion

Week 11 van Marion

Mijn spijkerbroek zit lekker. Dat is wel heel lang geleden, ik kan het me eigenlijk niet herinneren. Vorige week kreeg ik een compliment van een collega, ze vond de spijkerbroek erg leuk staan. En thuis zit ik lekker met mijn spijkerbroek in kleermakerszit op de bank. Iets wat ik echt niet voor mogelijk gehouden had. Ik vond spijkerbroeken nooit lekker zitten.
Het is wel zo dat als ik op mijn werk de broek draag ik er echt wel een riem doorheen moet dragen. Die heb ik dus ook maar eens aangeschaft. Ook dat was lang geleden dat ik die gebruikt heb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_4496

Nu mijn spijkerbroek zo lekker zit wil ik op de een of andere manier niet meer afvallen. Ik ben de laatste twee weken zelfs aangekomen. Ik kan mij even niet aan het dieet houden. Ben behoorlijk bezig met mezelf te saboteren. Al heel lang wilde ik 88 wegen en nu ik zover ben wil ik daaraan vasthouden. Ik heb eigenlijk geen beeld van mezelf gesteld om minder te wegen.
Daar ben ik nu wel mee bezig omdat ik toch echt nog een aantal kilo's kwijt wil raken. Maar dan moet ik ook eerst afscheid nemen van mijn kleren!! En dat is toch ook nog een dingetje.

Vandaag een goed gesprek met een vriendin gehad. Zij is net begonnen met Nederland Slank en heeft me een oppepper gegeven om vooral door te gaan. Zij is ook al een aantal kilo's kwijt in twee weken en weet beter lekkere maaltijden te verzinnen dan ik dat kan. Sommige dingen zijn zo simpel maar ik kom er echt niet op. Zoals geraspte wortelen door de salade. Ja echt ik had dat nog niet bedacht maar vandaag meteen door de salade verwerkt.

IMG_4492

Tags: Succesverhalen Nederland Slank

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT