Suikerdipje? Eetbuien voorkomen?

Deze week werd ik overvallen door iets wat ik niet meer gewend was: Een ontzettende trek in zoet, ingevuld met het eten van 3 van die heerlijke zachte cake-jes, ook nog bedoeld voor een ander gezelschap.... Nu ben ik al een tijdje met het programma van Nederland Slank bezig, en al lang op mijn streefgewicht, dus ik kan gewoon eten wat ik wil en niet meteen kilo's aankomen maar dit vond ik wel vreemd. Als je namelijk gezond eet, heb je geen behoefte aan dit soort uitspattingen.
Maar toen ik even terug ging denken, zag ik ook de oplossing en de reden van mijn vraatzuchtige bui: Als lunch een half kippetje met wat komkommer, geen fruit en geen knackebrod gegeten. En daar zit ook de oplossing. Als je al je maaltijd componenten gewoon netjes eet, krijg je geen (vr)eetbuien. Dus dan kun je een suiker-dipje vermijden.
Dat weten we dan weer voor de volgende keer.  Eetbuien voorkom je met voldoende van alles te eten niet te weinig koolhydraten dus ook.

Tags: blog

admin

Geschreven door:
admin

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT