Ik ben te dik en wil afvallen

Tegenwoordig zijn veel mensen te dik. Overgewicht hebben is niet leuk. Het heeft fysieke en mentale gevolgen. Veel mensen zitten daarom ook letterlijk en figuurlijk niet lekker in hun vel. Men kan zich dan ook erg ongelukkig voelen. Nederland Slank legt je in dit artikel uit hoe het komt dat je te dik bent en wat je eraan kunt doen.

te dik

Ik ben te dik en wil afvallen

Herken jij je hierin: "ik ben te dik en wil afvallen". De eerste vraag is misschien wel, wat vind jij te dik?
Iedereen kent ze wel. De slanke mensen die alles eten wat los en vast zit maar toch geen grammetje aankomen. En dan heb jij het tegenovergestelde: de mensen die bij het kijken of denken aan eten al dikker worden. Het is soms erg oneerlijk verdeeld..

Maar is het echt een kwestie van pech of geluk hebben? De één is wel te dik en de ander niet. Of speelt er meer bij het wel of niet hebben van overgewicht.

In bijna alle gevallen is het hebben van een slank lichaam geen kwestie van geluk of het hebben van ‘goede’ genen. De meeste mensen zijn niet gezegend met een van nature uit slank lichaam, maar moeten er bepaalde dingen op een bepaalde manier voor doen.

De reden dat veel mensen te dik zijn, is dan ook dat zij nog niet de juiste manier hebben gevonden die ervoor zorgt dat je een slank lichaam kunt krijgen. Velen hebben namelijk een bepaalde manier van leven/eten die simpelweg niet aansluit op wat het lichaam nodig heeft. Het lichaam krijgt niet de ondersteuning die het nodig heeft en kan dus defecten gaan vertonen: overgewicht en klachten.

Ben ik te dik?

Maar hoe kom je er dan achter wat je lichaam nodig heeft? Kun je dat ergens lezen in een boek of vinden op het internet? Eén ding staat in ieder geval vast: Elk lichaam is verschillend en iedereen heeft dan ook een andere behoefte. Wat voor de één gezond is, hoeft niet perse gezond te zijn voor een ander.

Het bestaat dan ook niet dat er één dieet is dat voor iedereen kan werken.. Iedereen heeft een andere stofwisseling, een eigen hormoonhuishouding, andere genen en dus ook een eigen, unieke behoefte. Om die reden kan een dieet dat voor de één perfect werkt, voor de andere helemaal niet werken, en een derde persoon kan er zelfs dikker van worden.

Maak niet steeds dezelfde fout!

Eén van de eerste stappen om succesvol af te vallen is het uitzoeken van wat jouw lichaam persoonlijk nodig heeft. De fout die de meeste mensen maken is dat ze niet blijvend veranderen. Ze verwachten na enkele weken te ‘lijnen’ dat het dan wel weer genoeg is. Ze hopen met hun oude, vaak ongezonde, gewoontes toch op gewicht te blijven. Ze hopen op blijvende verandering maar willen er alleen tijdelijk iets voor doen.. En dit werkt dus niet.

Gezond en blijvend afvallen betekent dus verandering voor altijd!

Gezond, gemakkelijk én blijvend afvallen met Nederland Slank! 

Ieders lichaam is anders en bij iedereen zal de oorzaak voor overgewicht dan ook verschillend zijn. De standaard voedingsadviezen die er worden gegeven om af te vallen zijn dus voor bijna iedereen niet toereikend. Sommige mensen vallen er wel mee af, maar komen ook weer erg snel aan. Daarnaast eet je vaak eenzijdig of te weinig en is het dus geen verantwoorde manier om af te vallen.

Maar hoe kun je dan wel verantwoord afvallen met voeding die bij je past?

te dik

Nederland Slank heeft het antwoord op een gezonde levensstijl!

Met het programma van Nederland Slank kun je op een gemakkelijke, maar ook gezonde manier werken aan een slank en gezond lichaam. Nederland Slank kijkt namelijk naar de persoon als individu en geeft iedereen een geheel persoonlijk advies aan de hand van een bloedonderzoek. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan waarin precies staat wat je zou moeten eten om je stofwisseling en hormonen in balans te krijgen en te houden. Zo zorg je er niet alleen voor dat je afvalt, maar ook werk je aan een goede gezondheid voor lichaam en geest.

Draai de knop meteen om en wacht niet op het ‘juiste moment’ dat misschien nooit zal komen!

Vraag nu een gratis consult aan en ga direct aan de slag met je nieuwe gezonde leefstijl!

Tags: Afvallen, blog

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT