Terug van vakantie

afvallen

Wat hebben we genoten, het was heerlijk! De eerste dagen heb ik helemaal niet gelet op wat ik at, gewoon standje vakantie. Omdat m’n geweten toch ging knagen heb ik dat gevoel na een dag of drie maar weer losgelaten. Voor zover dat ging natuurlijk: alle maaltijden in het hotel waren in buffetvorm, dus er was niet zoveel zelf te bepalen, maar ik heb wel geprobeerd zo veel als mogelijk ‘slimme’ keuzes te maken. Daarbij steeds in gedachten gehouden eerst twee happen van de eiwitportie te nemen, veel groente (voornamelijk sla) te eten, een appeltje als dessert, heel veel water te drinken (niet zo moeilijk met temperaturen boven de 30°C) en natuurlijk het vijf uur tussen de maaltijden. Ik moet eerlijk zijn: de wijntjes heb ik niet laten staan; veel te gezellig, maar wel met mate.

En mijn coach Rachida had natuurlijk (weer) gelijk: ik was ‘maar’ (ruim) 1 kilo aangekomen en die is er na een kleine week eigenlijk alweer af. Je kunt mijn weegresultaten uiteraard weer teruglezen in het overzicht, dat ik (zoals elke week) trouw onderaan m’n blog plaats. Nog maar 2 kilo meer te gaan! En wat voel ik me goed. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Moet wel een wisselwerking zijn. Ik zie nog wel plaatsen waarvan ik denk dat ik daar slanker zou willen zijn, dus ik hoop dat daar die twee kilo vandaan gaat komen. Het gaat dan met name om mijn bovenarmen en bovenbenen.

Nog even terug naar de vakantie. Waarom? De ochtend aan het zwembad viel het me op hoeveel (te) zware mensen er rondliepen. Ik moest direct aan Liesbeth denken die heel Nederland Slank wilt krijgen. Nou, aan potentiële klanten geen gebrek als je het mij vraagt. In ons hotel zaten voornamelijk Nederlanders en Duitsers …. misschien moet Liesbeth eens overwegen om internationaal gaan. Ik vertaal de website wel 😊.

Tags: blog

Jesse Jager

Geschreven door:
Jesse Jager

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT