''Vakantiekilo’s mogen er weer af …kom op nou!”

Kom op nou!

Jammer genoeg is de zomer(vakantie) voorbij. De meeste van ons zijn al terug van vakantie en weer aan het werk. Door het werk en alle andere bezigheden vallen wij terug in onze oude dagelijkse routines en wordt alles net zo gewoon als voor de zomervakantie. Het enige wat vaak veranderd is, is helaas het gewicht.

De vakantiekilo’s!

Zelfs ik als diëtiste vrees weleens om na een vakantie op de weegschaal te staan. Ik voel dan al aan mijn kleding dat ik aan ben gekomen. Het is vakantie geweest, dus af en toe wat lekkers zou wel moeten kunnen vind ik. Nadat ik uit de ontkenningsfase ben, verzamel ik voldoende moed en ga ik met de volgende gedachte op de weegschaal: “gelukkig heb ik mijn persoonlijke voedingsprogramma waar ik altijd terug op kan vallen, mocht ik aan zijn gekomen”. En ik ben niet eens de enige. Andere Nederland Slank cliënten ervaren dit ook. Ook de mensen die zich tijdens de vakantie helemaal niet aan hun programma hebben gehouden merken dat de vakantiekilo’s er weer in een paar dagen vanaf gaan. Alleen door zich aan het persoonlijke voedingsplan te houden.* Het lijf kan zich dan snel herstellen, het metabolisme, de hormonen en alle andere processen die even in de war zijn geraakt gaan weer goed werken en de rest komt vanzelf weer goed.

Tips om je vakantiekilo’s kwijt te raken:

 1. Beperk je tot 3 maaltijden per dag, eet geen tussendoortjes en laat alcohol zoveel mogelijk staan.
 2. Drink het liefst water of thee zonder suiker en laat drankjes met veel calorieën staan!
 3. Neem voldoende fruit (na de maaltijd) en groente. Groente en fruit zijn rijk aan o.a. foliumzuur, bètacaroteen en vitamine C.
 4. Gebruik volle producten, volle melk, roomboter, volle yoghurt, dat verzadigd meer dan magere producten die bovendien vaak e-nummers bevatten.
 5. Probeer meer te bewegen, laat de auto staan en ga lopen of met de fiets en neem de trap in plaats van de lift.
 6. Twijfel je of je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt, neem dan een goede natuurlijke multi vitamine ter aanvulling.

Moeite?

Lukt het je niet alleen of weet je niet hoe je het moet aanpakken? Ik help je graag jouw vakantiekilo’s er op een gezonde manier af te krijgen!

Ik maak op basis van je bloedwaarden een persoonlijk voedingsadvies en dieet schema waar je de rest van je leven profijt van zal hebben. Nooit geen afslankpillen, poeders en crash diëten meer, als jij weet hoe jouw lichaam reageert op verschillende soorten voeding. Met deze wetenschap creëer je daadwerkelijk de mogelijkheid voor blijvend gewichtsverlies.*

Tijdens het traject blijf ik je begeleiden tot je jouw streefgewicht hebt bereikt. Heb je vragen? Vraag dan hier een gratis consult aan en wij beantwoorden al jouw vragen.

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Tags: Nieuwsbrief, Dieet & voedingsadvies, blog

Liesbeth van Duijn

Geschreven door:
Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Waarom Nederland Slank?

 • 1 Afvallen zonder honger
 • 2 Snel resultaat
 • 3 Lekker eten
 • 4 Levenslang effect
 • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

 • Consulten door het hele land
 • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT