Ik val weer af!

AdrienneHet regime van Judith werpt zijn vruchten af. Ik ben 1,2 kilo afgevallen, maar geen centimeters kwijtgeraakt. Raar, de vorige keer was ik niet afgevallen, maar wel centimeters kwijtgeraakt. De mens is een raar wezen.

Het was moeilijk om de weegschaal links te laten liggen. En me aan mijn dieet houden gaat steeds makkelijker.

Inmiddels ben ik in 6 weken 6 kilo kwijt en dat kan ik merken. Mijn spijkerbroek past weer, dat mooie jurk zit nu niet meer strak en gisteren heb ik een jurkje gekocht in een maat kleiner. Nee, dat is geen zonde van het geld; deze jurk is ook geweldig oversized. Want ik moet nog even, nog zeker 16,7 kilo. Nog 2/3 te gaan en a 1/3 eraf!

10 Augustus ga ik met vakantie. Ik ben van plan tijdens de vakantie de teugels iets te laten vieren om na de vakantie weer verder te gaan. Dus ik heb nu nog een maand voor de vakantie om nog een aantal kilo’s kwijt te raken!

Tot volgende week!

Tags: Ervaringen cursisten

Adrienne

Geschreven door:
Adrienne

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

Plan hier nu je gratis consult in+

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype

CATEGORIEËN

Alle blogs

POPULAIR

RECENT